mandag den 1. december 2014

Følelsen af at være "hjemme"


Endnu engang har de 3 Flotte Fyre været på færd! Vi har været på eksotisk camping i område kaldet Lorne, kørt på den berømte Great Ocean Road, løbet i endnu et fantastisk granit-terræn og spist svensk kebab pizza. Vigtigst af alt; de 3 Flotte Fyre er nu med bil!

Ny bil:
For knap 1,5 uge siden faldt brikkerne endelig på plads efter 1 måned med intens biljagt. Vi er blevet de lykkelige ejere (førstegangs bilejere alle sammen) af en Renault Megane Hatchback fra 2004. Ikke den kraftigste bil med en 1,6 L motor og XX hestekræfter. Men bilen har masser af karakter med sin flotte ende!
                                  
De 3 Flotte Fyres bil - døbt Kutteren
Da vi nu har friere rammer, kan vi selv drage på roadtrips til de fantastiske o-terræner, som Australien har at tilbyde. Ydermere er vi også klar til vores roadtrip op ad østkysten efter World Cup’en i Tasmanien og et smut til New Zealand.
Vores første roadtrip til et o-terræn blev til Mt. Beckworth. Et udfordrende granit-terræn hvor vi løb en modificering af de Victorianske Mesterskaber i langdistance fra 2006. Derudover blev vores første korttegningsarbejde færdiggjort i byen Ballarat lige ved siden af.

                           
Mt. Beckworth træningen

Lorne:
Vi blev inviteret på en kort campingtur til et område kaldet Lorne. Her havde Cecilie Klysner også sluttet sig til de 3 Flotte Fyre og resten af det australske slæng. På vejen fra Melbourne til Lorne ramte vi den kendte og ikke mindst fantastiske Great Ocean Road.
                                     
Tiden i Lorne blev brugt på træning, badning i havet, styrketræning på stranden og reel afslapning som vaskeægte livsnyder.

      

                                     

Vi er blevet store fans af australiernes version af BBQ, hvor der serveres rigeligt med ”dongs” (pølser – ofte af ringe kvalitet da alle lever på et budget for studerende), chips (deres navn for tykke pomfritter), hvidt brød og masser af ketchup og BBQ sovs!
Vi havde dog utroligt ringe vejr den ene dag, så der smuttede vi på en mindre køretur på 2,5 time til The Twelve Apostle.
   De Tolv Apostle er store søjler, som er blevet løsrevet fra fastlandet – disse kaldes for stakke. De tolv apostle hed eftersigende oprindeligt Soen og smågrisene, men dette blev ændret i det sene 19. århundrede eftersom man mente at et andet navn ville tiltrække flere turister. Der er blandende meninger om hvor vidt der nogensinde har været 12 stakke. På nuværende tidspunkt er der dog kun 7 stakke tilbage.
Udsigten over de 12 Apostle

                                              
Cecilie Klysner joinede de 3 Flotte Fyre
                                    
De 3 Flotte Fyre her med flotte sten og en flot pige!
Svensk pizza:
Sidste højdepunkt for denne gang var en delikat en af slagsen. Vi var blevet informeret om at der findes et svenskinspireret pizzeria, som serverede rigtig kebab pizza. Sultne som vi var, kørte vi derud fulde af forhåbning, og vi blev ikke skuffede! Med en tjener der snakkede flydende svensk og en velsmagende kebab pizza, glemte vi for en stund, at vi befandt os 16000 km hjemmefra (fra Skandinavien).
                                     



Ingen kommentarer:

Send en kommentar